Vizos į Kazachstaną

Atgal

VIZOS Į KAZACHSTANĄ

Trumpalaikiam buvimui Lietuvos Respublikos piliečiams vizos nereikia.
Be vizos Lietuvos Republikos piliečiai Kazachstane gali praleisti 30 kalendorinių dienų.

 



Vizos kategorija Forminimo terminas Papildoma informacija
6-7 d.d.
1-kartinė turistinė/privati viza LR piliečiams be vizos Be vizos Lietuvos Republikos piliečiai Kazachstane gali praleisti 30 kalendorinių dienų.
2-kartinė turistinė viza LR piliečiams iki 60 d. 114 Vizą gali gauti tik asmenys, kurie į Kazachstaną vyksta pirmą kartą arba lankėsi labai seniai. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
1-kartinė turistinė/privati viza vaikams iki 16 metų be vizos Be vizos Lietuvos Republikos piliečiai Kazachstane gali praleisti 30 kalendorinių dienų.
2-kartinė turistinė viza iki 60 d. vaikams iki 16 metų 59 Vaikams iki 16 m. reikalinga gimimo liudijimo kopija bei abiejų tėvų pasų kopijos. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.


Reikalingi dokumentai:


1. Pasas:

  • Turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai vizai įklijuoti (su užrašu vizos).
  • Turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
  • Pasų išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio) konsulatas nepriima.


2. Nuotrauka: baltas fonas, spalvota, 3,5*4,5, padaryta neseniau nei prieš 6 mėn, padidintas veidas (70% nuotraukos).

3. Trečiadieniais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

4. Užsakymo diena neįskaitoma. Skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.


Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (jei keitėte - mergautinė pavardė);
2. Gimimo šalis ir miestas;
3. Namų adresas, telefonas;
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Vyro/žmonos vardas, pavardė (mergautinė), pilietybė.
6. Kelintais metais paskutinį kartą buvote Kazachstane.

Vizos kategorija Forminimo terminas Papildoma informacija
6-7d.d. 7-9d.d.
1-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 30 d. be vizos - Be vizos Lietuvos Republikos piliečiai Kazachstane gali praleisti 30 kalendorinių dienų.
1-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. 122 - Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus (įmonės pavadinimas, adresas ir telefonas). Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
2-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. - 183 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
3-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. - 201 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
Daugkartinė tarnybinė viza LR piliečiams 6 mėn. - 291 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų.
Daugkartinė tarnybinė viza LR piliečiams 12 mėn. - 325 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:

  • Turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai vizai įklijuoti (su užrašu vizos).
  • Turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
  • Pasų išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio) konsulatas nepriima.


2. Nuotrauka: baltas fonas, spalvota, 3,5*4,5, padaryta neseniau nei prieš 6 mėn, padidintas veidas (70% nuotraukos).

3. Trečiadieniais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

4. Užsakymo diena neįskaitoma. Skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.


Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (jei keitėte - mergautinė pavardė);
2. Gimimo šalis ir miestas;
3. Namų adresas, telefonas;
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Vyro/žmonos vardas, pavardė (mergautinė), pilietybė.
6. Kelintais metais paskutinį kartą buvote Kazachstane.

Vizos kategorija Forminimo terminas Papildoma informacija
6-7d.d.
1-kartinė tranzitinė viza LR piliečiams 38 Trečios šalies viza. Aviabilietų rezervacija.
2-kartinė tranzitinė LR piliečiams 59 Trečios šalies viza. Aviabilietų rezervacija.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:

  • Turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai vizai įklijuoti (su užrašu vizos).
  • Turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
  • Pasų išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio) konsulatas nepriima.


2. Nuotrauka: baltas fonas, spalvota, 3,5*4,5, padaryta neseniau nei prieš 6 mėn, padidintas veidas (70% nuotraukos).

3. Trečiadieniais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

4. Užsakymo diena neįskaitoma. Skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.


Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (jei keitėte - mergautinė pavardė);
2. Gimimo šalis ir miestas;
3. Namų adresas, telefonas;
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Vyro/žmonos vardas, pavardė (mergautinė), pilietybė.
6. Kelintais metais paskutinį kartą buvote Kazachstane.