Vizos į Kiniją

Atgal

VIZOS Į KINIJĄ

 Forminame vienkartines ir dvikartines turistines vizas į Kiniją.



Vizos kategorija  Forminimo  terminas Papildoma informacija
3-4d.d. 7-8d.d.
1-kartinė turistinė viza LR piliečiams 124 97 Viza galioja 90 dienų, bet išbuvimas Kinijoje bus paskaičiuotas pagal skrydį, viešbutį ir draudimą - ne ilgiau kaip iki 30 dienų.
Būtina turėti skrydžio ir viešbučio rezervacijas (jose turi būti nurodyti vykstančio žmogaus vardas ir pavardė) ir draudimą (forminame biure).
2-kartinė turistinė viza LR piliečiams 134 108 Viza galioja 180 dienų, bet išbuvimas Kinijoje bus paskaičiuotas pagal skrydį, viešbutį ir draudimą - ne ilgiau kaip iki 30 dienų. Būtina turėti skrydžio ir viešbučio rezervacijas (jose turi būti nurodyti vykstančio žmogaus vardas ir pavardė).
Dvikartinei vizai papildomai reikia pristatyti antro skrydžio rezervacijos kopiją, viešbučio rezervaciją ir draudimą (forminame biure).

 

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi (esantis vienas šalia kito) puslapiai vizai įklijuoti (į "kitus įrašus" vizos neklijuojamos);
  • 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, baltame fone, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.);
  • skrydžio ir viešbučio rezervacijos (jose būtinai turi būti nurodyti vykstančio žmogaus vardas ir pavardė);
  • draudimas (galime įforminti biure);
  • anketiniai duomenys: darbovietės pavadinimas, adresas, pareigos, telefonas; gyvenamosios vietos adresas, kontaktinis telefonas; šeimyninė padėtis; artimiausių šeimos narių duomenys: vardas, pavardė, pilietybė, giminystės ryšys, užimamos pareigos; asmens duomenys ir kontaktinis telefonas nelaimės atveju Lietuvoje; jei buvote Kinijoje, nurodyti datą ir kokiu tikslu lankėtės, kokias šalis aplankėte per paskutinius 12 mėn.;
  • Keliaujančiam vaikui iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai – gimimo liudijimas, tėvų santuokos liudijimas (jei išsiskyrę – ištuokos liudijimas), tėvų pasų kopijos ir notaro patvirtintas abiejų tėvų leidimas vaikui išvykti į užsienį.


Svarbi informacija:

  • norintiems nuvykti į Honkongą, būtina forminti dvikartinę vizą.
  • viza galioja 90 dienų, bet šalyje galima išbūti 30 dienų;
  • dvikartinei vizai papildomai reikia pristatyti antro skrydžio rezervacijos kopiją, viešbučio rezervaciją ir draudimą;
  • konsulatas dirba antradieniais ir ketvirtadieniais (dokumentus iškvietimo užsakymui reikia gauti vieną dieną prieš pridavimą (pirmadienį ar trečiadienį iki 15:00 val.)
  • Dėmesio! Nuo 2017 m. kovo 2 d. Kinijos konsulatas atsitiktine tvarka gali iškviesti nuskaityti duomenis (pirštų antspaudus).