Vizos į Rusiją

Atgal

VIZOS Į RUSIJĄ

Įforminame vienkartines / dvikartines turistines, vienkartines / dvikartines / daugkartines komercines ir vizas su savo iškvietimu į Rusiją be tarpininkų.



Forminimo terminas Vizų kategorijos
1-kartinė turistinė viza LR piliečiams 1-kartinė turistinė viza neįgaliems LR piliečiams* 2-kartinė turistinė viza LR piliečiams 1-kartinė turistinė viza neturintiems pilietybės 2-kartinė turistinė viza neturintiems pilietybės
2 d.d. tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
3 d.d. 118 118 138 227 352
4 d.d. tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
5 d.d. tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
6 d.d. tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
7 d.d. tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
tikslinti
biure
10 k.d. 77 15 97 132 207

*
Norint įforminti vizą turintiems neįgalumo pažymėjimą, jį reikia išversti į rusų kalbą ir notariškai patvirtinti.


Bendros pastabos:

  • Maksimali turistinės vizos trukmė iki 30 d. Viza atidaroma pagal draudimo datas.
  • Kitiems ES piliečiams ir užsieniečiams dėl vizų forminimo teirautis biure.
  • Tam, kad pridavimo diena būtų įskaičiuota, dokumentus reikia priduoti į biurą iki 9:30 (ne daugiau 3 pasų). Laiku nepateikus dokumentų, vizos išdavimo diena nusikelia.
  • Vizos padarymo terminas gali užsitęsti dėl šventinių išeiginių Lietuvoje ar Rusijoje.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
   1) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
   2) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo.
   3) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 
2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.). Savo klientams biure darome nuotraukas nemokamai! Tik reikia, kad ateitų pats žmogus, kuriam daroma viza.

3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30.000 euro, galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus biure.

4. Reikalingi anketiniai duomenys:

  • Kelionės datos;
  • Vardas, pavardė (mergautinė, jei keitėte);
  • Gimimo šalis ir miestas (jeigu gimėte ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavote gyventi į Lietuvą);
  • Namų adresas, telefonas;
  • Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, telefonas;
  • Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą/miestus vyksite);
  • Paskutinės kelionės datos į Rusiją;
  • Jei turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.
Forminimo terminas Vizų kategorijos
Komercinė 1-kartinė viza
(iki 3mėn.)*
Komercinė 2-kartinė viza
(iki 3mėn.)*
Komercinė daugkartinė viza
(kas turėjo Rusijos vizą ir nors kartą važiavo 2017-2018 m., bet ne seniau nei prieš 12mėn.)*
4 d.d. tikslinti biure tikslinti biure -
5 d.d. tikslinti biure tikslinti biure -
6 d.d. tikslinti biure tikslinti biure -
7 d.d. tikslinti biure tikslinti biure -
8 d.d. 99 99 -
10 k.d. - - 141
1d.d.+10k.d. - - 131

*
Nuo 2018 metų vasario 9 d. jei žmogus nebuvo Rusijoje per paskutinius 12 mėnesių, jam galima forminti tik turistinę vizą. Po turistinės vizos panaudojimo – daroma 1-kartinė, arba 2-kartinė komercinė viza 3 mėnesiams, ir tik po tos vizos panaudojimo galima forminti metinę komercinę vizą į Rusiją.


Bendros pastabos:

  • Užsakymo diena neskaičiuojama.
  • Daugkartinės komercinės vizos forminimui, būtina pateikti Rusijos vizos (po kurios panaudojimo praėjo nedaugiau 12 mėnesių), bei antspaudų kopijas. Tinka tik antspaudai, kurie buvo pažymėti kertant Rusijos Federacijos sieną.
  • Kitiems ES piliečiams ir užsieniečiams dėl vizų forminimo teirautis biure.
  • Vizos padarymo terminas gali užsitęsti dėl šventinių išeiginių Lietuvoje ar Rusijoje.

 

Komercinė daugkartinė (kas neturėjo Rusijos vizos, ar praėjo daugiau kaip 12 mėnesių po paskutinės vizos)

Forminimo terminas

3 mėn. (šalyje galima
išbūti 90 iš 90 dienų)

6 mėn. (šalyje galima
išbūti 90 iš 180 dienų)
12 mėn.(šalyje galima
išbūti 180 iš 365 dienų) **
16 d.d. 229 229 229
20 d.d. 199 199 199
21 d.d. 188 188 188
25 d.d. 158 158 158

** Metinė viza išduodama (arba neišduodama), atsižvelgiant į kliento darbo pareigas ir darbo vieta (klausimą spręs Konsulato darbuotojas). Pagal metinį iškvietimą gali būti išduota 6 mėnesių daugkartinė komercinė viza, arba 2-kartinė/daugkartinė komercinė viza 3 mėnesiams.


Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
   1) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
   2) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo.
   3) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 
2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.). Savo klientams biure darome nuotraukas nemokamai! Tik reikia, kad ateitų pats žmogus, kuriam daroma viza.

3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30.000 euro, galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus biure.

4. Reikalingi anketiniai duomenys:

  • Kelionės datos;
  • Vardas, pavardė (mergautinė, jei keitėte);
  • Gimimo šalis ir miestas (jeigu gimėte ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavote gyventi į Lietuvą);
  • Namų adresas, telefonas;
  • Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, telefonas;
  • Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą/miestus vyksite);
  • Paskutinės kelionės datos į Rusiją.
Forminimo terminas Vizų kategorijos
Privati Šeimyniniai ryšiai Komercinė 1-kartinė darbo/mokslo* 2-kartinė darbo/mokslo* Daugkartinė 3mėn./6mėn./12mėn. darbo/mokslo*
2 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
3 d.d. 118 118 118 222 332 582
4 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
5 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
6 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
7 d.d. 77 77 77 132 187 312

* Būtina turėti patvirtintą AIDS sertifikatą (rusų arba anglų kalba).


Bendros pastabos:

  • Reikia turėti iškvietimą (originalą, arba el.variantą) iš Rusijos Migracijos Tarnybos (ФМС)
  • Kitiems ES piliečiams ir užsieniečiams dėl vizų forminimo teirautis biure.
  • Tam, kad pridavimo diena būtų įskaičiuota, dokumentus reikia priduoti į biurą iki 9:30 (ne daugiau 3 pasų). Laiku nepateikus dokumentų, vizos išdavimo diena nusikelia.
  • Vizos padarymo terminas gali užsitęsti dėl šventinių išeiginių Lietuvoje ar Rusijoje.


Reikalingi dokumentai:


1. Pasas:
   1) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
   2) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo.
   3) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 
2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.). Savo klientams biure darome nuotraukas nemokamai! Tik reikia, kad ateitų pats žmogus, kuriam daroma viza.

3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30.000 euro, galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus biure.

4. Reikalingi anketiniai duomenys:

  • Kelionės datos;
  • Vardas, pavardė (mergautinė, jei keitėte);
  • Gimimo šalis ir miestas (jeigu gimėte ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavote gyventi į Lietuvą);
  • Namų adresas, telefonas;
  • Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, telefonas;
  • Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą/miestus vyksite);
  • Paskutinės kelionės datos į Rusiją;
  • Jei turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.
Forminimo terminas Vizų kategorijos
1-kartinė tranzitinė viza LR piliečiams 2-kartinė tranzitinė viza LR piliečiams 1-kartinė tranzitinė viza neturintiems pilietybės 2-kartinė tranzitinė viza neturintiems pilietybės
2 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
3 d.d. 118 118 227 332
4 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
5 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
6 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
7 d.d. tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure tikslinti biure
10 k.d. 77 77 132 187

Bendros pastabos:

  • Reikalinga lėktuvo bilietų rezervacija ir, jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija. Viza bus atidaryta pagal bilietų datas.
  • Kitiems ES piliečiams ir užsieniečiams dėl vizų forminimo teirautis biure.
  • Tam, kad pridavimo diena būtų įskaičiuota, dokumentus reikia priduoti į biurą iki 9:30 (ne daugiau 3 pasų). Laiku nepateikus dokumentų, vizos išdavimo diena nusikelia.
  • Vizos padarymo terminas gali užsitęsti dėl šventinių išeiginių Lietuvoje ar Rusijoje.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
   1) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
   2) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo.
   3) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 
2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.). Savo klientams biure darome nuotraukas nemokamai! Tik reikia, kad ateitų pats žmogus, kuriam daroma viza.

3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30.000 euro, galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus biure.

4. Reikalingi anketiniai duomenys:

  • Kelionės datos;
  • Vardas, pavardė (mergautinė, jei keitėte);
  • Gimimo šalis ir miestas (jeigu gimėte ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavote gyventi į Lietuvą);
  • Namų adresas, telefonas;
  • Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, telefonas;
  • Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą/miestus vyksite);
  • Paskutinės kelionės datos į Rusiją;
  • Jei turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.
Vizos kategorija Forminimo terminas Papildomi dokumentai
2d.d. 3d.d.
Daugkartinės vizos perklijavimas LR piliečiams tikslinti biure 77 Senas (pradurtas) pasas su galiojančia viza, draudimas (kurį užsakėte kartu su perklijuojama viza), nuotrauka.
Daugkartinės vizos perklijavimas neturintiems pilietybės tikslinti biure 77 Senas (pradurtas) pasas su galiojančia viza, draudimas (kurį užsakėte kartu su perklijuojama viza), nuotrauka.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:
   1) pase turi būti nemažiau 2 puslapių vizom klijuoti. Į „kiti įrašai“ vizos neklijuojamos. Jeigu papildomai reikalingas tranzitas per Baltarusiją, turi būti nemažiau 3 puslapių vizoms.
   2) pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos pasibaigimo.
   3) pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
 
2. 1 nuotrauka (3,5*4,5, spalvota, matinė, baltas fonas, padaryta neseniau kaip prieš 6 mėn.). Savo klientams biure darome nuotraukas nemokamai! Tik reikia, kad ateitų pats žmogus, kuriam daroma viza.

3. Draudimas. Draudimo suma turi būti nemažesnė nei 30.000 euro, galioti pirmai med.pagalbai ir repatriacijai, galiojimo teritorijoje būtinai turi būti žodis Rusija. Galima įforminti pas mus biure.

4. Reikalingi anketiniai duomenys:

  • Kelionės datos;
  • Vardas, pavardė (mergautinė, jei keitėte);
  • Gimimo šalis ir miestas (jeigu gimėte ne Lietuvoj, kelintais metais atvažiavote gyventi į Lietuvą);
  • Namų adresas, telefonas;
  • Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, telefonas;
  • Judėjimo maršrutas (Į kurį miestą/miestus vyksite);
  • Paskutinės kelionės datos į Rusiją;
  • Jei turite artimų giminių Rusijoje, būtina nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, gimimo datą, namų adresą ir giminystės ryšį.