Визы в Казахстан

Назад

ВИЗЫ В КАЗАХСТАН

На краткий срок пребывания в Казахстане гражданам Литовской Республике виза не нужна.
Без визы граждане Литвы могут пробыть в Казахстане до 30 календартных дней.

 



Категории виз Термин оформления Дополнительная информация
6-7 р.д.
1-кратная частная/туристическая виза до 30д. без визы Без визы граждане Литвы могут пробыть в Казахстане до 30 календартных дней.
2-кратная частная/туристическая виза до 60д. 114 Визу могут получить те граждане Литвы, которые ни разу не были в Казахстане или были очень давно.
С момента первого въезда, в Казахстане можно пробыть до 30 дней.
1-кратная частная/туристическая виза до 30д., детям до 16 лет без визы Без визы граждане Литвы могут пробыть в Казахстане до 30 календартных дней.
2-кратная частная/туристическая виза до 60д., детям до 16 лет 59 При оформлении виз детям до 16 лет нужно предоставить оригинал свидетельста о рождении и копии паспортов обоих родителей.
С момента первого въезда, в Казахстане можно пробыть до 30 дней.


Примечания:

  • Консульство Казахстана не работает по средам. Этот день не засчитывается в срок оформления визы.
  • день заказа не засчитывается.


Требуемые документы:


1. Паспорт:

  • в паспорте должно быть не менее 2 пустых страниц для виз;
  • паспорт должен действовать не менее 3 мес. после окончания визы.
  • паспорт должен быть опрятный (не порван).


2. 1 фотография (3,5*4,5, цветная, на белом фоне, с увеличенным лицом - 70% фотографии). Фотографии для наших клиетов делаем бесплатно (если сам клиент приедет в офис).


Требуемые анкетные данные:

1. Имя, фамилия (а том числе и девичья, если меняли);
2. Страна и город рождения;
3. Место жительства, телефон;
4. Название, адрес и телефон места работы; должность;
5. Имя и фамилия мужа / жены (в том числе девичья), гражданство.
6. Когда в последний раз были в Казахстане.

Vizos kategorija Forminimo terminas Papildoma informacija
6-7d.d. 7-9d.d.
1-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 30 d. be vizos - Be vizos Lietuvos Republikos piliečiai Kazachstane gali praleisti 30 kalendorinių dienų.
1-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. 122 - Reikia nurodyti Kazachstano įmonės kontaktus (įmonės pavadinimas, adresas ir telefonas). Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
2-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. - 183 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
3-kartinė tarnybinė viza LR piliečiams iki 90 d. - 201 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų.
Daugkartinė tarnybinė viza LR piliečiams 6 mėn. - 291 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų.
Daugkartinė tarnybinė viza LR piliečiams 12 mėn. - 325 Viza įsigalioja ne anksčiau kaip po dviejų savaičių nuo užsakymo dienos. Reikalinga aviabilietų rezervacija. Vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti ne ilgiau nei 30 dienų, o per 180 dienų – ne ilgiau kaip 60 dienų.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:

  • Turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai vizai įklijuoti (su užrašu vizos).
  • Turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
  • Pasų išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio) konsulatas nepriima.


2. Nuotrauka: baltas fonas, spalvota, 3,5*4,5, padaryta neseniau nei prieš 6 mėn, padidintas veidas (70% nuotraukos).

3. Trečiadieniais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

4. Užsakymo diena neįskaitoma. Skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.


Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (jei keitėte - mergautinė pavardė);
2. Gimimo šalis ir miestas;
3. Namų adresas, telefonas;
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Vyro/žmonos vardas, pavardė (mergautinė), pilietybė.
6. Kelintais metais paskutinį kartą buvote Kazachstane.

Vizos kategorija Forminimo terminas Papildoma informacija
6-7d.d.
1-kartinė tranzitinė viza LR piliečiams 38 Trečios šalies viza. Aviabilietų rezervacija.
2-kartinė tranzitinė LR piliečiams 59 Trečios šalies viza. Aviabilietų rezervacija.

 

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas:

  • Turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai vizai įklijuoti (su užrašu vizos).
  • Turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas.
  • Pasų išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio) konsulatas nepriima.


2. Nuotrauka: baltas fonas, spalvota, 3,5*4,5, padaryta neseniau nei prieš 6 mėn, padidintas veidas (70% nuotraukos).

3. Trečiadieniais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.

4. Užsakymo diena neįskaitoma. Skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.


Reikalingi duomenys:

1. Vardas, pavardė (jei keitėte - mergautinė pavardė);
2. Gimimo šalis ir miestas;
3. Namų adresas, telefonas;
4. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, tel.
5. Vyro/žmonos vardas, pavardė (mergautinė), pilietybė.
6. Kelintais metais paskutinį kartą buvote Kazachstane.